Referenties

Training infographics

Tamara

medewerker BedrijfsServicePunt

"Een hele goede opbouw van de training"

René

hoofd bureau GHOR Veiligheidsregio NHN

"Miranda heeft ons geleerd echt tot de kern van een verhaal te komen. En wist ons op een prettige manier keer op keer duidelijk te maken dat de vormgeving ten dienste staat van de inhoud."

Nicole

Ondersteunend medewerker Teamcommando Brandweerzorg team Noordkop

"Leuk en leerzaam. Dit overtreft mijn verwachtingen!"

Rob

senior specialist leren, innoveren en kwaliteit Brandweer NHN

"Piktochart maakt infographics maken nog makkelijker."

Illustraties & tekeningen

logo-nieuw

Succesvolle opvolging

"Miranda heeft voor ons bedrijf Succesvolle opvolging de werkboeken voorzien van mooie en duidelijke illustraties en ook ons 7-stappenplan heeft ze omgezet in beelden. Miranda is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is duidelijk in haar communicatie en houdt zich aan de afspraken. Ze is goed in staat om onze wensen in beelden om te zetten. Daar zijn we ontzettend blij mee! We kunnen Miranda van harte aanbevelen als illustrator!"

MESSOR-logo-getekend-JPEG-1

MESSOR Teamcoaching

"Mijn website voor teamcoaching is in de lucht. Zeer tevreden met de tekeningen die Miranda Nell voor mij maakte. Van een vaag plan naar een concrete tekening in korte en krachtige stappen. Mooi product dat goed past binnen mijn no-nonsense aanpak."

Muurschilderingen

lokaal van de stad

Café-restaurant Lokaal van de Stad

"De muurschildering is een onderdeel van het gehele interieur die past in de gezellige sfeer die we wilden neerzetten bij Lokaal van de Stad. De muurschildering bevestigt de uniciteit van de sfeer van het café zonder dominant te zijn. Precies zoals we het voor ogen hadden."

groen lokaal

BOTANISCH LUNCHLOKAAL, STADSPLANTENWINKEL EN B&B GROENLOKAAL

"Door de deurschildering past de entree van het Bed & Breakfast helemaal bij de botanische sfeer van het lunchlokaal en plantenwinkel."

Scroll naar boven